Sparkasse prodaje 6% udjela u Gorenjskoj banci

Bez autora
Apr 05 2012

Banka Sparkasse je danas objavila javnu dražbu za prodaju 20 tisuća dionica odnosno oko šest posto svih dionica Gorenjske banke koje je založio Merkur. Dionice će se prodavati u četiri paketa pod 5 tisuća dionica. Izglasana cijena paketa je 4,9 milijuna eura. Dražba će se održati 20. travnja u 12 sati u Ljubljani. Dražbi mogu prisustvovati svi oni koji najkasnije tri dana prije dražbe uplate garanciju u visini od 490 tisuća eura za svaki paket dionica. Banka Sparkasse osigurala je svoja potraživanja do Merkura dionicama spomenute banke. Zbog Merkurovog nepodmirenja dugova, Banka je već jednom prodavala dionice Gorenjske banke.

Sparkasse prodaje 6% udjela u Gorenjskoj banciBanka Sparkasse je danas objavila javnu dražbu za prodaju 20 tisuća dionica odnosno oko šest posto svih dionica Gorenjske banke koje je založio Merkur.

Dionice će se prodavati u četiri paketa pod 5 tisuća dionica. Izglasana cijena paketa je 4,9 milijuna eura. Dražba će se održati 20. travnja u 12 sati u Ljubljani.

Dražbi mogu prisustvovati svi oni koji najkasnije tri dana prije dražbe uplate garanciju u visini od 490 tisuća eura za svaki paket dionica. Banka Sparkasse osigurala je svoja potraživanja do Merkura dionicama spomenute banke. Zbog Merkurovog nepodmirenja dugova, Banka je već jednom prodavala dionice Gorenjske banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik